fbpx
Mobile games, 主頁, 手機/電腦 — 09/08/2013 at 5:31 pm

免費手機新Game:超難3D迷宮轉到頭暈

by
弊家伙,又行咗入掘頭巷。

弊家伙,又行咗入掘頭巷。

遊戲嘅嘢,唔使下下都搞到複複雜雜先好玩嘅,就好似「3D迷宮脫出」咁,一個地圖、一個箭嘴,已經玩到你暈頭轉向。
遊戲方法好簡單,先睇平面地圖,認清楚自己位置,旗仔所在就係你所在,黑白格仔所在就係終點所在,兩個地點都要並默記於心;之後,你會正式進入3D迷宮,透過主觀鏡行動,行動方法只得三個,分別係「左轉」、「直走」同「右轉」,你就係要靠呢三個Button到達終點,玩唔掂嘅,可以隨時撳「地圖」Button翻查地圖,濛查查都唔知行咗去邊嘅,可以隨時撳「導航」Button,畫面會出現箭嘴助你提升方向感。好難玩,真係好難玩,呢次我不得不認渣斗,因為好失禮,迄今,本人,連第一關都過唔到。

iPhone下載:https://itunes.apple.com/hk/app/3d-mi-gong-tuo-chu/id674986425?l=zh&mt=8&ls=1

出發之前,請參閱地圖。

出發之前,請參閱地圖。