fbpx
主頁 — 07/08/2013 at 10:23 am

重金屬有皮氣 荷里活有間Tailor-made手機套專門店

by

lsny_leathercase

基本所有男性動物, 對皮製或金屬嘢會特別冇抵抗力! 可能係有一種MAN嘅感覺啩, 鑽石山荷里活廣場啱啱開咗間Lifestyle New York Leather cases, 佢係一間Tailor-made手機保護套專門店, 喺度買套, 喺出面撞款機會非常低! 不過價位相當唔講得笑, 差唔多由$300起跳, ! 搞到我都想開返間, 乜錢真係咁易搵麼!?

Cone $380

Y’Cone設多款剪裁,適合各款智能手機,保護套外層以優質牛皮製造,內層襯布則特別選用帆布,材質堅韌,不容易破損,全面保護你的手機。保護套背面附有收納夾層,方便擺放信用卡、八達通等卡類物品,突顯產品設計的貼心周到。

lsny_Y’Cone_$380

 

 

 

Y’ Lavash $800

Y’ Lavash 系列採用開合式設計,外層以真皮皮繩包圍,完美保護手機。內置的錢包位置可放置八達通、信用卡、紙幣等等隨身物品,靈活度及實用性兼備。每幅經採用的牛皮都經由設計師精挑細選,品質和柔軟度皆符合最高要求,確保了保護套的優良水平。系列的設計以手感柔軟的優質牛皮和帆布為物料,耐用耐磨,可有效持久地保護整個機身。

lsny_Y’ Lavash_$880(1) lsny_Y’ Lavash_$880

 

 

Y’Bosna $280 (3粒彩珠、2個壓印英文字交叉縫線設計)

為打造出個人化的手機保護套,Y’Bosna由裁剪皮料至邊緣縫線,均全人手製作,精緻細膩的手工突顯時尚品味。系列滲透著型格魅力,配上外形前衛的Samsung Galaxy S4,娓娓道來何謂一拍即合,更可同時兼用於其他牌子或型號的智能電話。保護套皮料顏色設有神秘黑色、熱情紅色、草嫩綠色及原色四色,內層帆布備有三款選擇,且不定期轉換款式,每次都帶來新驚喜,客人亦可按個人喜好額外加上配飾,另付$10可享有多3粒彩色木珠、$20多兩條縫線設計、$50一粒金屬鈕扣及以$10額外加印4個壓印英文字,打造個人風格。

Print lsny_Y’Bosna_$280up