fbpx
主頁, 編輯Blog — 06/08/2013 at 12:43 am

【編輯Blog】爆炸哥:沒有網上的周日,看《JOJO》第四部。

by

呢篇Blog,本來噚晚上載,但係噚日屋企個網上痕突然死亡,打電話去問幾時嚟整,佢叫我熄機再機,又問我邊盞燈著邊盞燈唔著,真係有著有唔著。最後,佢同我講話最快安排到聽日(即星期一)師傅上門整,我問:「咁我今日咪全日冇得上網?」佢答:「係呀。」

DSC_0618

好彩係星期日,因為我星期日我多數休息,辛苦錢無義同苦茶同Reika同尉遲一喇。

於是,成個星期日我都冇埋電腦,只係用吓電話上網,呢種感覺好患得患失。又於是,打咗陣《Killer is Dead》。

本來冇諗住買嘅,但睇完最新一條PV,我決定要入《魔裝機神》。

之前訂落好多嘢,今個月應該會陸續返,我只能夠講句,打波先嚟落雨。

喂我發現新事物,可能好多人都知,但我真係啱啱先知,PHD啲炸雞好_好味!拜拜喇冇雞胸嘅KFC。

今個月28日前,希望翻睇晒《JOJO》去到第8部,o依家進度係第4部中段,有冇可能?