fbpx
主頁, 動漫資訊, 潮玩新聞 — 06/07/2013 at 4:19 pm

動漫節情報:《九龍城寨》、《群俠傳》巨型水晶膠畫板曝光

by

動漫節情報,一漫年為旗下兩本王牌公仔書出水晶膠畫板,尺寸69厘米乘48厘米,差唔多有三呎長,掛上牆好醒神吓,如果你係司徒劍橋Fans,就千其唔好錯過啦。

巨型水晶膠畫面分兩個系列,如果無睇錯的話,應該全部都係舊畫,《九龍城寨》系列有五張,五揀一的話,我會揀橫度城寨做背景嗰張,用色靚成個黑社會Mood出晒嚟,Must buy item是也。溫瑞安《群俠傳》系列有三張,三揀一的話,我一定揀關七嗰張,相信唔少港漫迷都同我一樣,愛死關爺爺呢個亦邪亦正嘅角色。售價方面,每張盛惠$580,貴唔貴?精品嘅嘢無話貴唔貴,係Fans就親臨2013香港動漫節(7月26日~7月30日),去一漫年攤位C36即場訂購喇。

資料來源:http://www.facebook.com/theonecomics