主頁, 動漫資訊, 潮玩新聞 — 02/07/2013 at 9:20 am

笨大出CHARANAIL 玩JoJo/T&B/小忌廉水晶甲

by

 

笨大間唔中都會有啲品味, 佢哋啱啱發佈咗一個叫CHARANAIL系列! 雖然有JoJoTiger & Bunny同我係小忌廉, 不過所有男仕唔啱玩, 因為佢係水晶甲面!

我未黏過! 所以我好唔明, 點解一盒只有八塊……乜唔係跟據人體構造, 人類唔係有10隻手指嘅咩!? 希望有人可以解釋俾我聽。而且每個系列之中, 仲細分三個唔同風格造型, 老實! Fancy就梗係小忌廉啦! 不過講MatchSharp, 好似Tiger & Bunny, 相對JoJo有啲過份寫實, 好似反而有啲Over咗少少, 不過女人嘅睇法, 好多時同男人唔同嘅!

價錢唔係貴, 1,050円就有8塊甲, 不過話明唔跟膠水, 如果有砌開模型, 可以試吓用砌車黏透明玻璃件嗰隻膠水, ! 個筆頭尖尖、只係點邊嗰隻呢! 可能有意想不到嘅效果。

 

 

 

 

 

 

官方網址
http://p-bandai.jp/contents/charanail/#cahramain02