fbpx
主頁, 影音新聞, 電影 — 27/06/2013 at 7:38 pm

Cinema EOS拍4K港產鬼片 Yeah! DaDa搭邵音音

by

 

4K未入屋! 我話嘅! 請問在座幾多人有4K電視、4K CAM4K! Heeee! 你咁都有齊呀? 我唯有叫你一聲富貴囉! 我冇唔代表人人冇, 最近Canon就同安樂影片合作, 借出最新Cinema EOS系統俾佢哋拍港產鬼片, ! 有我個囡神邵音音0! ! 我有屋企有隻騾仔喎, 使唔使借埋俾你先!

故事都有啲睇頭, 來自我至愛嘅李碧華鬼魅系列, 而且仲會拍成《迷離夜》同《奇幻夜》兩集, 演員組合都好強, 集合本地台前幕後最強金像班底, 包括任達華、邵音音、陳靜(DaDa)、泰迪羅賓同陳果等傾力製作。

 

第一集《迷離夜》會喺711日上畫, 第二集《奇幻夜》就88, 每集各包含3個靈異短篇,……咪先! DaDa搭邵音音, ! 可能呢套嘢連CG特技都會玩埋添喎, 真係令人充滿幻想!

 

 

回帶 舊報導

新片速報:《迷離夜》盧海鵬爆粗玩寸CY