主頁, 手機新聞, 手機遊戲 — 16/04/2013 at 12:00 pm

免費手機新Game:盪鞦韆食香蕉

by

成天香蕉,有排你食呀。

「Benji Bananas HD」畫面超可愛,聲效好有森林Feel,加上玩法勁簡單,唔使點用腦應該好啱女仔玩,我麻甩仔一個都玩得勁Enjoy,呢期好Game是也。

為溝馬騮女,馬騮仔要盡全力收集香蕉討女神歡心,但成個森林咁大,點樣先可以用最少時間搵到最多香蕉?答案係扮泰山,玩大樹麻繩盪鞦韆,操控方法係按一下放手,再按一下捉實氣根,就係如此這般盪來盪去收集香蕉。記住,一捉唔實麻繩就會跌落地,一跌落地馬騮仔就即死,同時,沿途會有榴槤類物體陰你,掂到榴槤類物體又係死,盪夠一定距離就畀你過關。一句講晒,都係純考你反應,咁都玩唔掂的話唔該睇醫生,因為我懷疑你係弱智嘅。

iPhone下載:https://itunes.apple.com/hk/app/benji-bananas-hd/id622511748?l=zh&mt=8

公仔畫得好卡通,勁Cutie,我Like。