fbpx
主頁, 影音新聞, 電影 — 22/03/2013 at 5:14 pm

超像真有氣氛 《悍戰太平洋》機械人打怪獸 扮災難實況

by

香港定咗7月18日上映嘅《悍戰太平洋(Pacific Rim)》,玩各國派出唔同巨型機械人打怪獸,可以話係我今年最期待嘅大片之一。由Guillermo del Toro執導,Charlie Hunnam、菊池凜子、Ron Perlman)等演出。官方近期就連續發佈咗幾張新圖,扮災難現場,呢張就係話災後重建工程會沿住海底異獸Kaiju骸骨進行,其他圖同新海報入嚟睇!


受襲點的災後重建工程會沿著龐大的海底異獸Kaiju骸骨進行!

每次機甲獵人Jaeger殲滅海底異獸Kaiju過後,處理及清掃屍骸工作又係另一艱巨任務!

機甲獵人Jaeger與海底異獸Kaiju 對決戰場滿佈藍色的Kaiju 血液- 注意含毒素的血液蒸發對人體有害!

[Kaiju出沒注意] 受襲地區留下Kaiju足跡,位於太平洋沿岸的香港隨時正面受襲!密切留意悍戰太平洋 Pacific Rim了解更多Kaiju危機!

回帶 預告片