主頁, 專題熱話, 潮玩新聞 — 10/09/2022 at 11:34 am

Ellie Rowsell B&W Px7 S2耳罩式無線耳機 戴得舒服又靚聲

by

你睇Wolf Alice嘅Ellie Rowsell個黑眼圈幾深?點解?我唔知,我諗唔夠瞓啩。我淨係知佢都話呢個新耳筒好聲。


音樂係好多人生活中必不可少嘅,用耳機時更要追求最高音質,一般常見嘅入耳式耳機都未滿足到一眾音樂發燒友,耳罩式無線耳機仍然是最好嘅選擇。
.
B&W Px7 S2 耳罩式無線耳機為音響發燒友帶來前所未有的無瑕音效,人聲以極佳的清晰度穿透,必要時低音渾厚又深沉,降噪功能也做得不錯,同時升級版收音咪亦帶來更穩定卓越的通話質量,一個字,正!

除咗音色,耳機嘅舒適度都好重要,承襲Bowers & Wilkins一貫簡約流線設計,加上記憶海綿耳墊完美包圍耳朵,配合纖巧外形同更輕重量,戴足成日都無問題。仲要有搖滾樂隊 Wolf Alice 加持,各位發燒友值得一試。

Bowers & Wilkins Px7 S2耳罩式主動抗噪無線耳機
官方建議售價:HK$3,280
三色:黑色、藍色和灰色