fbpx
PS4, PS5, 主頁, 遊戲新聞 — 13/04/2021 at 9:55 pm

新情報 《FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE》「尤菲」新圖、章節角色登場

by

嚟緊6月10日有呢隻《FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE》,其實即係加多咗DLC「尤菲的新篇章(FF7R EPISODE INTERmission)」啦。啱啱Square Enix發咗新聞稿,入面有新圖新介紹。而尤菲(Yuffie Kisaragi)嘅聲優會係かかずゆみ,另外四眼妹ナヨ(Nayo)都得喎。

 

首先劇情係「伍號魔晄爐爆炸,米德加陷入一片困亂時,接到五臺密令的『忍者』正悄悄展開行動。身穿莫古利斗篷的少女尤菲,以及她可靠的搭檔索儂,他們的目標是神羅公司開發的『究極魔晶石』。在雪崩總會的協助下,他們為了故鄉、為了復仇而踏入敵陣。在星球吶喊的指引下,新的命運齒輪開始轉動。」

GameoverHK MeWe:
https://mewe.com/p/gameoverhk

【GameoverHK網上商店開張】
https://shop.gameover.com.hk/

想即時睇到更多日本文化、ACG、網絡最新資訊,請即加入facebook!
https://www.facebook.com/GameoverHK/