fbpx
主頁, 偶像資訊, 潮玩新聞 — 01/03/2013 at 11:30 am

日和號小忌廉完事 週六改裝Kyary Pamyu Pamyu

by

 

之前玩小忌廉Crossover主題嘅日和號,嚟緊3.2星期六又轉裝喇!今次同佢玩交叉嘅唔再係卡通人物,而係有日本GaGa之稱嘅Kyary Pamyu Pamyu,須知再嚟緊3月17號,佢會喺隔籬九展開個唱,日和號呢舖真係食正條水!

暫知呢次「Kyary Pamyu Pamyu香港演唱會主題餐廳」,會由由3月2日開始,一直玩到3月下旬!而喺呢段期間,全間餐廳都會以Kyary Pamyu Pamyu嘅演唱會造型,重新佈置成七彩繽紛風格,以配合Kyary Pamyu Pamyu嘅玩嘢型像!

而且入到去,你仲會發現成間舖都會掛滿晒Kyary Pamyu Pamyu嘅Banner同Poster之餘,仲會全日播住佢嘅MV同音樂!暫知同期間,餐廳會推出四款特別的飲品同食品,未喫之前,大家可以喺下面睇睇版!

 

 

牙尖咀大咖啡 $38

灑上Kyary Pamyu Pamyu的獨特標記,其實是一杯香濃的泡沫咖啡,上面是朱古力粉,與咖啡的味道相當融洽! 奶泡幼滑,喝一杯暖在心頭。

 

 

爆漿火山慕絲 $32

白朱古力味慕絲,淋上草莓味的果醬,就是Kyary Pamyu Pamyu的富士山髮型! 無限幻想隨時爆發!

 

 

吸血草莓小冰 $38

鮮紅色的造型非常搶眼! 草莓味的沙冰少女味十足,甜美動人之餘,加上白色的爆爆珠,口感特別。

 

 

異人波波壽司 $108

15粒波波壽司,七彩顏色帶你進入Kyary Pamyu Pamyu奇幻空間。黑魚籽、吞拿魚、甜蛋、三文魚…尚有其他特別口味等你來發掘!

 

 

日和号Nippon Sushi Dining
九龍灣宏照道Megabox L1005