fbpx

生物電流Armband 「原力」隔空操機

by

 

我睇0左由MYO0GESTURE CONTROL介紹短片, 我簡直覺得係科學邪教洗腦短片!你只要有0左呢條Armband, 你就會變身絕地武士, 擁有原力一樣, 可以完全用手勢隔空操作所有電腦配備, 不過佢0既原理絕對講得通, 佢係透過你手部動作0既感應(一直都有啦!), 同前臂肌肉活動時所產生的微細生物電流, 去感測最精細手部動作, 所以你只要你打一0下響指, 佢會自動播歌、食指做(才孟)雞動作佢就開槍、又或者你用軍用手語, 舉高單手榨實拳頭, 電動車就會停, 不過最過癮係玩搖控直升機, 佢就簡直變成你手掌0既化身, 前前後後、左左右右、打埋跟斗……真係揮指使臂0!

預計今年底推出, 預售價格149美金, 佢仲話可以對應電腦平板或所有電子輸入器材, 絕對武士真係咁唔值租!?

 

http://www.youtube.com/watch?v=oWu9TFJjHaM

 

預訂網站https://getmyo.com/