fbpx
主頁, 動漫資訊, 影音新聞, 潮玩新聞, 電影 — 14/02/2013 at 10:58 am

新片速報: 變態超人Trailer 腐皮壽司頂鼻尖 小栗旬協力搞劇本

by

 

太精美喇! 4.13日本公映0既《變態超人》出0左新Trailer, 個變身造形, 我可以俾佢9.9999! 真心! 身邊同事好多話佢唔夠大隻, 其實原著男主角狂介, 真係瘦弱到有0的病態0! 再睇返佢件衫, 惟一要挑釁0, 係唔夠賓緊, 00個種包粽子0既感覺^^。另外劇本同監督就係福田雄一,而且仲有小栗旬協力劇本!

不得再讚選角, 男主角鈴木亮平, 個蘿真係好圓好正, 不過腳形唔太靚係有點可惜, 須知原著係話變態超人著0左魚網絲襪, 對腳係靚過好多靚女0!

預告片仲有一段「腐皮壽司頂鼻尖」(對唔住! 太耐了, 真係唔記得呢招秘技個原名!), ! CG簡直可以用垃圾級別形容, 真係假到好似七十年代超人片! 不過最睇返男主角陽光男孩樣貌, 下面著魚網絲襪, 我頂0! 套戲0既拍攝進度, 應該不時會發生一0的阻滯……哈哈哈哈哈哈哈!