fbpx
PS Vita, PS3, 主頁, 遊戲新聞 — 12/04/2012 at 11:03 am

《街霸 X 鐵拳》 香港獨家挑機App

by

Facebook遊戲有好多無聊遊戲,但依然大受歡迎,理由何在?在於你可以同朋友分享嘛!在於Like同Share嘛!在於有得Comment吖嘛!香港SCEH推出《街霸 X 鐵拳》挑機App,只要喺facebook Like咗,就可以參加挑人機,我係Yoshimitsu?繼承妖刀?妖!

Like完之後,電腦就會選出你嘅代表人物,好似筆者咁揀中呢啲唔起眼兼有啲醜惡嘅角色都冇辦法,唯有四出挑人機攬炒。有人物之後,你就可以隨意揀List入面嘅朋友挑機,認下人答下問題就分到勝負,活動完結後最高得分23位分家都會有獎品,包括PS3主機、《街霸x鐵拳》專用手制﹑限量版USB及T-Shirt等,不過一日只限挑一次,好似筆者咁,咪飲恨囉!

遊戲連結:
http://goo.gl/cMqRK