主頁, 專題熱話, 影音新聞, 潮玩新聞, 電影 — 05/10/2017 at 6:37 pm

新垣結衣奇妙服裝上電視 四手宣傳《MIX!》

by

page2465436

結衣BB同瑛太套打乒乓波電影《MIX!》,日本10月21日上映,香港都唔係遲好多,11月9日有得睇啦,個中文名就叫《乒乓情人夢》。早前佢哋就上咗節目宣傳電影,網民覺得重點係佢件衫好可愛……

 

DLSDFJsVAAACEX5 DLS0C4AVwAAuWQG DLSCACkUIAA_cqV DLSCAClVYAA9Fpn DLSCACnU8AE19DA DLSCACoU8AAfWcX DLSDeSWUQAAkL-O

 

故事簡介:
從小接受母親地獄式訓練,人稱「天才乒乓少女」的多滿子(新垣結衣 飾),在母親過世後就放棄乒乓,長大後偏偏愛上乒乓球手。她以為這是命中注定,誰知男友竟然和混雙拍檔鬼混,令她傷心回鄉。多滿子在瀕臨執笠的乒乓球會遇上因傷退出拳壇的荻原(瑛太 飾),原來他也被老婆拋棄流落到這鄕下做地盤。兩個敗犬本來狗咬狗骨,但為了重新做人,二人組成了混雙,出戰全日本大賽!《律政狂人》編劇古澤良太全新愛情喜劇,《逃恥》新垣結衣,聯同瑛太、廣末涼子、蒼井優、瀨戶康史、永野芽郁,乒乓球場上打出愛情奇蹟!

 

 

想即時睇到更多日本文化、ACG、網絡最新資訊,請即加入facebook!
https://www.facebook.com/GameoverHK