fbpx
主頁, 偶像資訊, 動漫資訊, 專題熱話, 潮玩新聞 — 15/12/2012 at 8:54 pm

本周Coser 台灣女帝林采緹 周五遊戲展見

by

21日遊戲展,之前都講過,SCEH請嚟兩個台灣Cosplayer到場,其中一個DenKa介紹過啦(面有Link),個樣甜得嚟唔漏,又有好身材,Cosplay得又認真,掂o架!咁另一位呢?冇理由唔介紹嘅,就係扮女帝蛇姬扮到喺台灣出晒位嘅林采緹。22歲,嚴格嚟講,佢唔算係Coser,因為女帝之後,佢扮親動漫遊戲人物例如《雷朋三世》嘅峰不二子都係代言產品或活動,工作嚟,所以佢都有藝人特質—就係俾傳媒揭身世,原來18歲被騙拍過露點照(裏面冇),仲有租借過22本《One Piece》漫畫遲咗半年未還,被罰8千蚊台幣,真係離譜!

唔搵過料都唔知,「女帝蛇姬」林采緹原來拍過好多性感照,有啲尺度都好大膽,反而Cosplay嘅照片唔多,多數都係代言活動嘅。咁,我盡量都搵咗啲高級別少少嘅相嚟出,嗰啲18歲露點照就唔好喇……佢被訪時就曾經講過:「原本說好是穿比基尼,但他們拿了一張外國模特兒的照片,要我跟著做,那時候被騙了。」嘩真係好恐怖呀,我都唔想諗落去喇。咁之後,就係大量幫雜誌包括《FHM》拍嘅性感照啦,有泳衣、內衣……好喇,我飽喇,慢用。

林采緹
年齡:22歲(1990年7月22日)
身高:168cm
體重:46kg
三圍:32D、23、34
學歷:台灣藝術大學戲劇系

 

 

 

 

睇到嚟呢張相,我諗你都幾鍾意佢,你睇,佢之前拍嘅寫真,嘩!又俾人呃?

 

租漫畫遲還留言回應。

扮女帝扮到日本都有報導,好威威。

 

網上訪問片段