fbpx
主頁, 周邊產品, 手機/電腦 — 02/11/2012 at 5:08 pm

Swarovski 女皇至愛耳仔

by

 

雖然一街都係藍芽耳仔,不過唔係好多款可以啱女仔,難得新出咗款Bluetrek Crystal!佢以獲獎無數嘅Bluetrek Titanium+ 做底,一樣玩耐用金屬合金設計,加上簡約機身,同鑲嵌Swarovski水晶作點綴,唔止夠華麗貴氣,就算襯OL套裙都顯得尊貴,更更更重要係價錢唔貴──$548,喺千幾蚊都搵唔到件靚耳仔嘅世代,幾百蚊就KO到身邊個女皇,我覺得大家要燒香還神都嚟唔切!

Bluetrek Crystal支援藍牙免提及A2DP制式,專為任何具備藍牙功能的智能手機及平板電腦,提供通話及多媒體音樂播放。

特設快速充電功能,可提供長達3小時通話時間, 15分鐘快速充電即可提供1.5小時的通話;當使用iPhone時,耳機的電量更會自動顯示在手機的狀態欄。

具備Bluetrek專利「Boom Power」技術、最新藍牙3.0技術,及先進NoiseLock降噪技術,提供快速連接,延長通話時間及清晰通話質素。Bluetrek Crystal的通信狀態,能以不同的語音提示,可選擇英語,西班牙語,國語(普通話)或法語,以及普遍的蜂鳴聲模式。

 

$548

 

查詢:冠恒集團有限公司(3619 6500)