流動藍牙插卡雙用喇叭 現實版太陽能電筒

by


老實!以細路智識水平,一真以為《古靈精怪東南亞》,已經係史上最神秘+獵奇經典(雖然後來有錢兄嘅週一二三四五六獵奇系列令我大開眼界……比卡超!),不過RoyQueen呢隻「流動藍牙插卡雙用喇叭」,睇名!真係就咁都知,佢係攞你命三千嘅副線產品系列,將史上最強、最實用、最狠常用、日日都要用嘅所有乜乜七七撈埋一齊啦!

為咗唔浪費大家時間,更重要係細佬嘅時間,我就將佢嘅功能介紹聞稿,詳列如下等大家消化吓!

 

**********************************************************************************************************

X3III-C — 普及版

●藍牙音樂播放
●手機免提通話
●雙音圈設計音質音量提升50%
●內置音效卡

 

永佳科技引入RoyQueen(朗琴)的優質藍牙家居音響系列深受港大市民歡迎,現推出流動藍牙插卡雙用喇叭— X3III-C普及版!雙音圈設計將音質音量都有所提升50%,藍牙連接方便無懼線纜纏繞,可輕鬆地成為智能手機、平板電腦和其它藍牙設備的好搭檔。是X3III-S尊貴藍牙發光觸控喇叭的後繼機款,實用性和時尚感兼備!

藍牙連接+內置麥克風 方便用家

藍牙傳輸最大的好處是免除線纜纏繞和限制,只要在藍牙覆蓋範圍內,用家就可以方便隨意地連接不同設備使用。X3III-C利用藍牙技術,為用家提供輕鬆簡易的音樂播放及手機免提通話功能。輕按X3III-C機身旁邊的藍牙連接鍵,立即與不同的設備連線,方便快捷!當有電話進入時,X3III-C的內置麥克風讓用家可輕鬆一鍵即可進行免提通話,無論是在家居或辦公室,它都能為您提供清晰的通話品質。

細小機身 功能強大

除了藍牙功能,X3III-C支援Micro SD卡音樂播放、AUX音訊輸入、USB音效卡等實用功能。當遇到不支援藍牙傳輸的設備時,使用插卡或有線連接也能夠輕鬆享受美妙音樂。支持MP3/WMA格式的全碼播放,最大可支持32G Micro SD卡。相比其他藍牙音響,X3III-C不僅在功能方面佔優,音質也有十分出色的表現。其雙音圈喇叭設計,為音響注入雙倍動力,音質及音量以級數提升,擁有更震撼的低頻動態音效與靈巧的音效。強大功能合併於120 x 35 x 60mm的小巧機身,重量亦只得137g。內置的鋰電池可支援8小時左右的續航,從此,用家可隨時隨地都有音樂相伴!

RoyQueen X3III-C普及版
首批試玩零售價:$218

**********************************************************************************************************

 

好!大家閱讀理解完畢!開始搶答問題時間!請問智能手機、平板電腦有乜播放功能,除咗音樂!會唔會播到片?咁你點解仲要插卡落隻Mou鼠度聽歌先?

再嚟!Mou鼠內置喇叭,留意係好弱嘅膠所製造,你覺得佢真係好聲過你部原機?

再再嚟!手機免提?喺街你對住隻Mou鼠同人傾電話喎!你話同對住個尿壺傾偈,又或者喺旺角行人專區攞住個月光寶盒講波野波羅咪有乜分別先,一定當你傻仔囉!

不過……擁有一件攞你命3000又或者太陽能電筒又係我嘅畢生志願,做人真係情義倆難存!