fbpx
主頁, 偶像資訊, 動漫資訊, 專題熱話, 潮玩新聞 — 23/09/2012 at 2:25 am

TGS終極一擊 Cosplayer總集 血戰龍友木人巷(無刪剪版)

by

Show Girls,有人工逗嘛,質素當然有保證。至於Cosplayer們,冇收你錢任你影,賣嘅就係一份熱誠,所以,當然有幸有不幸,我哋睇嘅時候都應該多一份包容,……每年TGS重頭戲就梗係唔少得一班Cosplayer,今年集結喺1、2、3號館同4、5、6號館中間嘅一條巷,呢個簡直係龍友嘅英雄地紫禁之巔!我同身水身汗嘅龍友毒男齊齊衝鋒陷陣,排隊逐個影尤自可,圍影時就你推我逼冇情講!不過我哋目標一致,內心都有一種惺惺相惜嘅感情喺度,雖然呢份感情好短暫,但齊齊舉機瞄準目標,火力全開發射一刻,我哋係一條心嘅!吼!我要儲齊一套呀呀呀呀呀呀!

 

公眾日真係萬人空巷,賓墟一樣。

 

龍友木人巷,好辛苦先過到另一邊出口。

 

火力全開!

信我!睇到尾你都會好似阿隆咁......

 

呯呯呯呯呯呯呯......

Sorry,我衰貪心,我都係影其中一個夠喇。

 

catherine同katherine,如果我係男主角,真係好難揀......

 

 

弟弟弟弟弟弟......

南半球係指地球赤道以南嘅地方。 主要包括亞洲嘅小部分、非洲中部同南部、大洋洲全部、南美洲大部分、南極洲全部。喺南半球,夏季係12月到2月,冬季係6月到8月,同北半球四季相反。 南半球嘅海洋有太平洋、大西洋、印度洋。

遊戲都未出,咁快就聯手。

點解要咁做?

 

 

唔講唔信,我見好多人圍住影,咪影埋一份囉。

 

唔。

 

全場最似嘅初音Cosplay。

唔關我事,我冇叫佢擺呢個pose。

 

好啦,BYE。