Online Game, PS3, PS4, Xbox One, Xbox360, 主頁, 專題熱話, 遊戲新聞 — 16/11/2014 at 8:37 pm

新片速報 超玩嘢劇情 《Far Cry 4》唔駛玩15分鐘爆機睇Credits

by

好正,《Far Cry 4》比起其他FPS遊戲優勝嘅地方,就係佢嘅單人模式,即係故事模式。遊戲11月18日推出,即係聽日或後日都有得玩喇,不過網上就啱啱見到呢條結局片!嘩!咁快爆機?係呀,你都做得到,只要你聽日買Game,之後跟住佢做,你一槍都唔駛開就可以15分鐘爆機……官方呢個玩嘢嘅「隱藏結局」,好正!

講緊係有少少劇透嘅,不過都係開頭嘅劇情啫,你買咗遊戲都要睇。總之當你去到lush Kyrat見到香港人奸角Pagan Min之後,佢就叫你坐一陣食隻蟹先,咁當佢行開咗,好正常就係你逃跑嘅時候啦,遊戲都會正式開始。但係,你可以聽佢講,乖乖地坐定定食蟹,等大約10分鐘左右,佢就會返你帶你去一個地方……之後,一切問題都好似解決晒……再之後,出Credits……

cats75869 cats