fbpx

夜神起義USB半胸像 NFC手機放近會播歌

by

《蝙蝠俠》三部曲最終章《夜神起義》終於上畫!雖然外國好多影評人畀「負皮」佢,不過睇完頭兩隻嘅,好難唔睇3囉,所以套片例必收硬!今集講金盆洗手嘅Batman重出江湖保護衛葛咸城;高科技武器我會戲院睇,至於低科技嘅16GB全球限量版USB記憶體,就等我買返屋企玩「手指」。

少見嘅半胸像造形,的確係幾毒!死忠Fans聽埋係限量版,無辦法唔一個頭「忠」埋去;不過望真啲個相頭,哎!你估間間有Hot Toys咁嘅雕功咩?蝙蝠仔你都係認命啦!

據知Batman半胸像,雙眼裝有藍光LED,插上電腦USB就故然有燈着啦!更重係將成個底座駁上電腦,雙眼同胸前Logo,仲會齊齊發光。

都嫌唔夠Hi-Tech的話,最後呢個「NFC近距離通訊感應功能」,應該可以滿足到你,只要你將配置有NFC功能的手機,一放近佢,你嘅手機就會自動播放Batman主題曲;又如果……係最早期電視、肥肚腩Batman版嗰首,我會畀佢10個Like囉!

售價:$798 / 優先預訂價:$498 (9月中旬起交貨)

 

JC Shop Premium
地址:香港銅鑼灣時代廣場9樓903A      
電話:3102 2783